Sembang2 penduduk..

PENGUMUMAN

Assalamualaikum ..
Saya perlukan bantuan seorang penduduk untuk membantu saya dalam meng'update' blog komuniti kita ini. Sebab saya tak sempat nak update. Rasa yang paling sesuai adalah AJK rukun tetangga atau yang individu yang aktif dengan persatuan penduduk. Sila emel kepada saya untuk urusan tersebut. pristana08@yahoo.com. Kalau boleh dengan kadar segera kerana telah banyak aktiviti penduduk yang saya telah tertinggal untuk diupdate.

Emel Pilihan Dari Penduduk Seri Pristana

Dari En Kamarul Ahmad 30/7/2009

Salams Admin,

Saya adalah penduduk baru Seri Pristana, Saya nak buat kenduri kesyukuran memasuki rumah baru di No. 86, Jalan SP 2/4, Seri Pristana, 47000 Sg. Buloh, Selangor pada hari sabtu 01/08/2009 selepas solat asar. Saya berhajat untuk menjemput ahli-ahli surau yang mempunyai kelapangan untuk membacakan doa atau tahlil. Dengan siapa yang harus saya berhubung untuk memanjangkan hasrat saya ini. Harap Tn. Admin dapatlah membantu saya didalam hal ini. Disini saya tinggalkan no. telefon saya dibawah untuk pihak tuan berhubung perkara ini.

Yang benar,

Kamarulzaman Ahmad

( 012-970 5153)Dari Puan Norsalwani 10/7/2009

Salam…

Saya ingin bertanya mengenai Hari Keluarga Bristana & Kristana dah di adakan ke belum?

Rasanya lagi meriah kalau Mastana & Astana boleh join sekali.. kata tinggal dalam satu taman kan, Taman SERI Pristana…t. Kasih.


Monday, May 18, 2009

Bristana House


Contoh rumah Bristana. Minta maaf pada tuan rumah saya just search internet utk dptkan gambaran rumah bagi setiap fasa. Untuk makluman rumah ini utk dijual. So lampirkan disini iklan yg telah dibuat tuan rumah

Price: RM 245 000
Bedrooms: 4
Type: Houses
Size: 3000 Square feet

Rumah 2 tkt lot tepi, 4 bilik tidur , 3 bilik mandi, lantai jubin di Taman Seri Pristana, sebelah Saujana Utama Sg Buloh. Kejiranan mesra, dekat kedai, sekolah, surau dan hanya 5 minit ke kampus baru UiTM Puncak Alam beroperasi Julai 2009.Telefon Wan Rafi'in @ 019 2131281 sekarang untuk tips percuma dan info.

Tq En Wan Rafi'in

No comments:

Post a Comment